torsdag 1. mars 2012

Pytt-i-gryta, hurtigmiddag med ris og kylling



En enkel og hurtig middag som smaker fortreffelig, flott etter trening, og mye karbohydrater for min del.

Dette er da mine tall, miks selv.
100K 30P 10F sånn ca.

100g ris
120g kylling
140g ananas på boks
1/2 avokado
1/2 løk
paprika
cherry peppers

Koker opp ris, og skjærer opp og krydrer kyllingen og steker denne.
Kutter opp løk og cherry pepper, jukser med ferdigkutta syltet paprika (coop obs), og løken.
Ferdigkokte risen røres, hiver litt limejuice og chili-lime og annet krydder og rører rundt. blander i alt, tar en ss sursøt saus i om ønskelig, og rører det godt sammen, hiver på tallerken og eter.
Er man effektiv tar det knappe 30minutter fra start til man spiser.

Cherry pepper: En tapasgreier som jeg synes er kjempegod oppi, syrlig smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar